Sélectionner une page
FR Ι NL Ι EN Ι DE

streek

green trees in forest during daytime

Snuif de rust op van de natuur en de sereniteit van de Belgische Ardennen. In Villa Wood komt u terecht in een warme en verfijnde wereld.

Rivieren & wouden

Verblijf in een gîte tussen rivieren en bossen, in Tenneville

Tenneville is een rustig plaatsje in het hart van de Belgische Ardennen, in het natuurpark Deux Ourthes in de provincie Luxemburg. De ligging van dit bosrijke dorp met zijn uitgesproken reliëf is ideaal. In groep reizen kan ingewikkeld zijn als er activiteiten moeten gekozen worden… Maak u geen zorgen, hier vindt u inspiratie genoeg!

Villa Wood is ideaal gelegen op de perfecte afstand van steden zoals Bastenaken, Sint-Hubert of La Roche-en-Ardenne. Ga op stap en ontdek deze rijke regio met talrijke activiteiten in de buitenlucht. Er is voor elk wat wils. Volg de N4 of de E25 en ga op avontuur. Unieke ervaringen gegarandeerd!

 

Klaar om te relaxen ?

Een groen landschap dat uitnodigt tot ontspanning

Bent u een liefhebber van groene ruimtes ? Dan zal de streek van Tenneville u ongetwijfeld in verleiding brengen! Op amper 15 minuten van uw accommodatie ligt het bosmassief van Sint-Hubert, met eeuwenoude bomen. Er zijn tal van mogelijkheden om terug in contact te komen met de natuur: wandelingen voor fijnproevers, didactische routes, natuurwandelingen, plaatsen om dieren te observeren… Met wat geluk hoort u het burlen van de herten… Bereid u voor op een moment van absolute rust!

Een streek boordevol avontuur

Een ideale regio voor een adrenalinestoot

Bent u op zoek naar sensatie en sportieve activiteiten voor uw kinderen, familie of vrienden? Villa Wood heeft heel wat verrassingen in petto. Op enkele kilometers van de Villa verwelkomt Brandsport liefhebbers van outdooractiviteiten! Op het programma: mountainbiken, kajakken, boomklimmen, raften, klimmen, rappel, teambuilding… Bent u klaar om uw grenzen te verleggen ?

 

Een regio boordevol streekproducten

Een gîte waar u lokale specialiteiten kunt ontdekken

Wie reizen zegt, zegt nieuwe smaken ontdekken! Waarom niet van uw verblijf in Villa Wood profiteren om uw smaakpapillen te verwennen door typisch Belgische gastronomische gerechten te proeven? Fijnproevers kunnen terecht in verschillende restaurants in de streek zoals Le Barathym, Le Compte d’Harscamp, La Fleur de Thym, le Wagon Léo en vele andere. U ontdekt ze in ons boek met toeristische informatie.

Adres: Rue de la Forge 66, 6970 Tenneville

E-mail: welcome@villawood.be

Tel: +32(0)470 17 66 14

Algemene voorwaarden

Juridische kennisgevingen

Villa Wood© 2022